Close

Ingrediente

INDIAN MYRRH

Obținută din rășina smârului indian, substanță activă comiphora activează celulele subcutanate și ajută la reumplerea ridurilor.

ALGE ROȘII PURPURII

Extrasul din alge roșii purpurii (porphyridium cruentum) mărește semnificativ nivelul de umiditate al pielii și îmbunătățește micșorarea acesteia.

CELULE STEM VEGETALE DIN ARGAN

Celulele stem din arborele argan sunt primele substanțe active cu efect protector dovedit asupra celulelor stem. Acest ingredient este capabil să realizeze rejuvenirea profundă a pielii.

STRUGURI ROȘII

Resveratrolul, obținut din coaja strugurilor roșii, este un antioxidant foarte activ, cu un grad ridicat de protecție și regenerare.

Argireline

Peptida biomimetică a fost dezvoltată în laboratorul laureatului de nobel Dr. Rodbell. Are capacitatea dovedită de a relaxa mușchii faciali, ceea ce permite pielea să apară rejudecată în mod natural.

EVODIA RUTAECARPA

Fructele acestei plante sunt folosite în medicina tradițională chineză de mai bine de o mie de ani. Extractele recent obținute din aceste fructe îmbunătățesc circulația sângelui și aprovizionarea cu nutrienți a pielii, care va avea o strălucire proaspătă și tânără.

Fisetin

Ingredientul activ provenit din căpșuni, este în poziția de a crește metabolismul și este utilizat în produsele Efect-Cosmetic împreună cu frambione într-o combinație de agenți activi. Prin influențarea metabolismului, țesutul gras poate fi redus considerabil. În plus, ingredientul activ este capabil să îmbunătățească aspectul celulitei, să sporească elasticitatea pielii și să reducă rugozitatea pielii.