Close

Cum tratăm cuperoza(rozacee), pete pigmentare?

Cuperoza sau rozaceea este o afecțiune a vaselor capilare de la nivelul tenului Temperaturile foarte ridicate sau la vânt rece și puternic pot spori riscul de dezvoltare a cuperozei care afectează toate rasele umane, insa sunt mult mai vizibile la persoanele cu pielea foarte deschisă la culoare.

Gama de produse cosmetice îți vine în ajutor cu:
CREMA COMPLEXĂ ANTI-ROŞEATĂ, cel mai eficient și dermic vreodată,de la dr. Juchheim. Un sistem activ revoluționar bazat pe natură ajută rapid la reglarea și controlul iritării pielii. O piele mai frumoasă, mai armonioasă imediat după aplicare și cu utilizare obișnuită poate fi rezultatul unei pieli uniforme, vizibilă și mai tânără. Este recomandată combinația cu SILVER FIRMING SER.

Petele Pigmentare apar ca urmare a depunerii excesive de melamină, (pe unele părți ale corpului), pigmentul ”responsabil„ de culoarea pielii. Cauze: fluctuația hormonală inclusiv cele în perioada sarcinii ca urmare  creșterea nivelului de extrogen, expunerea la soare, fără protecție solară, înaintarea in vârstă sau ca urmare a unor leziuni la nivelul pielii  – arsuri, acnee, iritaţii, psoriazis.

CREMA DE FAȚĂ SNOW WHITE poate restructura complet și redefini aspectul pielii.

CREMA DE LUX DE MÂINI protejează și hrănește pielea delicată a mâinilor, oferindu-le energie, suplețe și tinerețe. Ajută la atenuarea semnelor de pigmentare și la atenuarea petelor de varstă.

 

 

  

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *